"Something Ominous" LP od Molybaron

Tato položka momentálně není k dispozici.

Sdílejte

Popis položky

Francouzsko-irská alternative rocková kapela MOLYBARON je známá svým energickým, tvrdým zvukem, který v sobě spájí elementy alt-rocku, hard rocku a moderního metalu do eklektické, dynymické zvukové zkušenosti. MOLYBARON vám představují intenzivní, surové a originální hudební dílo, které zaujme fanoušky všech žánrů.

Se "Something Ominous" MOLYBARON posouvají hranice a představují originální směs deep groove, pulzujícího metalu a heavy rocku. Skladby jsou plné charakteru, který vytvářejí hromové rytmické sekce, burácející baskytary, kytarové riffy a mrazivé syntezátory. Skladby mají chytlavé refrény, které jsou charakteristické podnětnými texty a poslucháče vezmou na cestu plnou překvapení a nových objevů.

Album je testamentem výjimečné hudební zručnosti MOLYBARON a bez jakékoliv námahy kličkuje v širokém spektru emocí a hudebních stylů, přičemž vytváří skutečně pohlcující zážitek. Každý track je do detailů propracován a album postupně prochází od pulzujících hymen po introspektivní balady. Nezaměnitelný zvuk MOLYBARON na vás zanechá hluboký dojem.

Texty na "Something Ominous" pojednávají o hlubokých a někdy provokativních tématech, zkoumají komplexnost lidského prožívání v moderním světě. Ty tvoří společnou linii, která se vine deseti úmyslně krátkými skladbami a jde přímo k pointe - ale jsou tématičtější, než kdykoliv předtím a věnují se tématům jako stárnutí, ničení a rozpad společnosti. Album upozorňuje na nutnost uvědomit si plynutí času, jako stárneme - všudepřítomnou lítost nad časem stráveným věcmi a vztahy, které nejsou důležité, očekávání ztráty milovaných a strach ze staroby a samoty. Věnuje se i aktuálnímu stavu politiky - kolizi mezi státem, médii a velkým biznisem, manipulaci veřejnosti, systematické cenzuře nesouhlasu a nezávislého žurnalizmu.

Toto album není jen o hudbě, je opojné, návykové a po jeho poslechnutí budete chtít ještě víc. "Something Ominous" by ve vaši sbírce nemělo v žádném případu chybět!

Platba PayPal

Exkluzivní zboží

30 dní na vrácení

Vynikající služby

Všeobecné informace

Zboží č. 560751
Hudební žánr Progressive Metal
Média - formát 1-3 LP
Téma produktů Kapely
Kapela Molybaron
Typ výrobku LP
Datum vydání 9/15/23
Pohlaví Unisex

LP 1

  • 1.
    Something Ominous
  • 2.
    Set Alight
  • 3.
    Billion Dollar Shakedown
  • 4.
    Breakdown
  • 5.
    Anyway
  • 6.
    Daylight Dies In Darkness
  • 7.
    Dead On Arrival
  • 8.
    Pendulum