Výprodej!

"Alternative 4" LP od Anathema

Tato položka momentálně není k dispozici.

Sdílejte

Popis položky

Vychází v limitované edici na barevném vinylu (mramorovaná/bílá).

"Alternative 4" je čtvrté studiové album od britské kapely Anathema. Toto album vyšlo v roce 1998 a označuje důležité stadium v evoluci kapely od doom metalových počátků k melodičtějšímu a termostatičtějšímu zvuku.

"Alternative 4" představuje zvuk, který charakterizují melancholické melodie, bohaté harmonie a introspektivní texty. Kapela se přesouvá od svých původních, temnějších kořenů a přezkoumává jemnější a zádumčivější cestu. Texty na albu pojednávají o tématech jako je ztráta. emocionální boj a hledání významu v životě.

Název alba "Alternative 4" naráží na teorií, že může existovat alternativní řešení čtvrté úrovně ničení životného prostředí, která je pokládaná za nevyhnutelnost. Tento koncept se odráží v textech a albumu přidává další vrstvu významu.

"Alternative 4" bylo původně přijato některými fanoušky a kritiky se skepticizmem, jelikož reprezentovalo jasný únik od původního stylu kapely. Časem si ale získalo uznání a nyní je často považováno za klíčové dílo, které reprezentuje přechod Anathemy k jejich pozdějšímu, atmosféričtějšímu zvuku.

Platba PayPal

Exkluzivní zboží

30 dní na vrácení

Vynikající služby

Všeobecné informace

Zboží č. 562056
Hudební žánr Progressive Rock
Média - formát 1-3 LP
Téma produktů Kapely
Kapela Anathema
Typ výrobku LP
Datum vydání 10/20/23
Pohlaví Unisex