"Metallic spheres in colour" LP od The Orb And David Gilmour

Tato položka momentálně není k dispozici.

Sdílejte

Popis položky

Černý vinyl.

Metallic Spheres od The Orb a David Gilmour remixovali jako 'Metallic Spheres in Color'.

Původní album „Metallic Spheres“ vyšlo v roce 2010. Koncem jara 2009 vstoupil David Gilmour do studia, aby nahrál skladbu Grahama Nashe 'Chicago/Change The World', kterou původně předvedli Crosby, Stills, Nash & Young, na podporu britského hackera , kterému hrozilo vydání do USA. Ve skladbě hostovali i Chrissie Hynde, Bob Geldof a samotný Gary a kampaň podpořili také Peter Gabriel, Sting a herečka Julie Christie.

Ambientní průkopníci The Orb a producent Youth podpořili kampaň remixováním skladby a požádali Davida Gilmoura, aby nahrál další kytarové party v Youthově studiu The Dreaming Cave ve Wandsworthu.

Výsledkem bylo, že lídr Youth and The Orb, Alex Paterson, vytvořil dvě ambientní suity - 28-minutovou 'Metallic' a 20-minutovou 'Spheres', které vyšly pod názvem 'Metallic Spheres'. Album bylo jedním z prvních velkých vydání, které byly vydány s prostorovým zvukem 3D60 Audio.

Výtěžek z alba putoval také na kampaň Garyho McKinnona. V roce 2012 bylo definitivně rozhodnuto, že McKinnon nemůže být vydán do USA."

Platba PayPal

Exkluzivní zboží

30 dní na vrácení

Vynikající služby

Všeobecné informace

Zboží č. 561272
Hudební žánr Rock
Média - formát 1-3 LP
Téma produktů Kapely
Kapela The Orb And David Gilmour
Typ výrobku LP
Datum vydání 9/29/23
Pohlaví Unisex

LP 1

  • 1.
    Seamless solar spheres of affection mix
  • 2.
    Seamlessly martian spheres of reflection mix