"Loveless" LP černá od My Bloody Valentine

Tato položka momentálně není k dispozici.

Sdílejte

Popis položky

Druhé album My Bloody Valentine s názvem 'Loveless' z roku 1991 je široce považováno za bezchybné mistrovské dílo. Je to album, které posouvá hranice toho, co je nahrávací studio schopné udělat.

My Bloody Valentine, kvarteto které tvoří Bilinda Butcher, Kevin Shields, Deb Googe a Colm Ó Cíosóig, je uznáváno jako jedna z nejrevolučnějších a nejvlivnějších skupin posledních čtyřiceti let. V době, kdy se většina kytarových kapel nejlépe držela retro klasiky, My Bloody Valentine zněli odlišně od svých současníků a dokázali vzácným způsobem znít jako budoucnost.

Druhé album My Bloody Valentine, loveless, vyšlo v roce 1991. Hudbeně udělalo nečekaný skok vpřed. Shieldsovi a kapele se podařilo ještě víc přiblížit hudbu čistému vnímání tím, že vytvářeli textury a tóny, které bylo možné nejen slyšet, ale i cítit.

Loveless je široce považováno za bezchybné mistrovské dílo. Je to album, které posouvá hranice toho, co se dá v nahrávacím studiu udělat.

Deluxe gatefold černá LP v gatefoldu (se zaplombovanou přední kapsou) včetně příloh, vnitřního obalu s potiskem a download karty. V plně analogovém masteringu.

Platba PayPal

Exkluzivní zboží

30 dní na vrácení

Vynikající služby

Všeobecné informace

Zboží č. 499762
Barva černá
Hudební žánr Alternativní / nezávislý
Média - formát 1-3 LP
Téma produktů Kapely
Kapela My Bloody Valentine
Typ výrobku LP
Datum vydání 5/21/21
Pohlaví Unisex