"Blood, Bone and Fire" LP od Destructor

Tato položka momentálně není k dispozici.

Sdílejte

Popis položky

SHADOW KINGDOM RECORDS s hrdostí představuje velmi očekávané páté album od amerických DESTRUCTOR – Blood, Bone a Fire.
Destructor byl založen v roce 1984 a pochází z ocelářského města Cleveland v Ohiu. Původní sestavu tvořili kytarista Pat Rabid, bubeník Matt Flammable, baskytarista Paul Warhead a zpěvák/kytarista Dave Overkill. Brzy byl Paul Warhead nahrazen Dave Holokaustem. S touto původní sestavou DESTRUCTOR ovládl Cleveland a hrál legendární koncerty se skupinami jako Megadeth, Slayer, Nasty Savage, Anthrax a dalšími.
V létě 1986 DESTRUCTOR nahrál své debutové album Maximum Destruction pro nahrávací společnost Auburn Records, která ho v roce 1986 licencovala společnosti Roadrunner Records a pomohla tak Maximum Destruction dostat na evropský kontinent. Díky charakteristickému power thrash zvuku si DESTRUCTOR získal stále větší a širší fanouškovskou základnu po celém světě. V roce 1987 kapela upoutala pozornost velkého vydavatelství Island Records, ale na Nový rok 1988 přišla tragédie: Dave Holokaust byl v brzkých ranních hodinách zavražděn cizí osobou. Po ztrátě svého milovaného člena a po rozhodnutí vydavatelství zrušit celou nahrávací smlouvu, se DESTRUCTOR v následujících letech snažil držet na správné cestě, ale americký trh se neustále měnil s nástupem grunge. V roce 1992 se skupina nakonec rozešla.
Z důvodu stále trvajícího zájmu o kapelu se DESTRUCTOR znovu dal dohromady v roce 1999. Poté, co se k nim v roce 2002 připojil nový člen Jamie Boulder, známý také jako Athenar z Midnight, nahrála skupina album Sonic Bullet. S následnými nahrávkami Forever in Leather, EP Storm of Steel, Back in Bondage a Decibel Casualties si DESTRUCTOR prorazili cestu do budoucnosti a vdechli nový život do světového fanouškovského základu kapely.
V roce 2012 opustili původní členové Pat Rabid a Jamie Boulder kapelu a otevřeli dveře Nicku Annihilatorovi a Timu Hammerovi (Wretch). Tato sestava pokračovala v tradici boje proti zlu následujících 10 let. Nick Annihilator se rozhodl kapelu opustit, ale přispěl ke psaní dvou nových písní a znovu otevřel dveře kytaristovi Marku Hellhoundovi. S touto sestavou začala skupina v roce 2022 nahrávat nové album pro jejich nové domovské vydavatelství SHADOW KINGDOM RECORDS.

Platba PayPal

Exkluzivní zboží

30 dní na vrácení

Vynikající služby

Všeobecné informace

Zboží č. 565921
Hudební žánr Thrash metal
Média - formát 1-3 LP
Téma produktů Kapely
Kapela Destructor
Typ výrobku LP
Datum vydání 12/29/23
Pohlaví Unisex