"Joe Strummer 002: The Mescaleros Years" LP od Joe Strummer & The Mescaleros

Vyberte si velikost

Dostupné v průběhu 1 týdne

Sdílejte

Pouze pro nové zákazníky. Platí pouze online a jen s minimální hodnotou objednávky: 2599 Kč. Cena za doručení bude automaticky zrušena. Doručení zdarma se vztahuje na standardní způsoby dopravy.

Popis položky

Od smrti legendárního Joea Strummera uplynulo více než 20 let. Strummer, nejlépe známý jako frontman The Clash, vytvořil během svého působení v The Mescaleros v letech 1999-2002 jedny z nejvíce vzrušujících skladeb své kariéry.

„Joe Strummer 002: The Mescaleros Years“ je první komplexní kolekcí, která pokrývá toto intenzivní období kreativity. Zahrnuje alba "Rock Art and the X-Ray Style" (1999), "Global A Gogo" (2001), posmrtně vydané "Streetcore" (2003) a "Vibes Compass" - kompilace 15 B-stran a jedinečné písně, včetně nevydaných nahrávek, jako je „Ocean of Dreams“ (s kytarou Steve Jones ze Sex Pistols) a rané ukázky písní od The Mescaleros („The Road To Rock 'N' Roll“, „X-Ray Style “ a další) a nahrávky z Joeových posledních relací: „Coma Girl (Outtake)“, „Fantastic“ a „Get Down Moses (Outtake)“.

Všechna alba byla remasterována držitelem ceny Grammy Paulem Hicksem (The Beatles / The Rolling Stones / John Lennon / David Bowie) a jsou vydána ve velkém boxu.

Oba sety - 4 CD a 7 LP - obsahují čtyři listy s texty a akordy. LP sada obsahuje také exkluzivní reprodukci 12" x 12". "Joe Strummer 002" je poctou Strummerovu poslednímu hudebnímu dílu. Vyšlo v rámci oslav jeho 70. narozenin..

Platba PayPal

Exkluzivní zboží

30 dní na vrácení

Vynikající služby

Všeobecné informace

Zboží č. 539630
Hudební žánr Punk rock
Média - formát 1-3 7-LP
Téma produktů Kapely
Kapela Joe Strummer & The Mescaleros
Typ výrobku LP
Datum vydání 9/16/22
Pohlaví Unisex